Organizare evenimente si petreceri corporate

Organizare evenimente si petreceri corporate

Vrei sa iti premiezi angajatii oferindu-le un eveniment special drept multumire pentru rezultatele lor? Ai semnat cu un client important si vrei sa sarbatoresti reusita? Sau pur si simplu atmosfera de la birou este prea tensionata si cauti o cale de a o detensiona?

Noi avem solutia. Dam valoare evenimentului tau si il organizam in ansamblu, ca fiecare angajat sa se simta important. Pentru organizarea EVENIMENTELOR SI PETRECERILOR CORPORATE rezervam locatii si spatii de cazare pe gustul tau, sali pentru conferinte (prezentari, simpozioane, seminarii, congrese); negociem tarife preferentiale pentru toate serviciile specifice evenimentului, venim cu tematici adecvate si amuzante, DJ-i si artisti care sa intretina voia buna, cream un eveniment neasemuit pentru tine si oamenii tai.

Organizam petreceri anuale de companie, lansari de produse, petreceri de Craciun, petreceri aniversare si orice alte evenimente legate de viata unei companii.

Asiguram locatia excelenta pentru tine, logistica si productia materialelor necesare, consultanta pe concept; cei mai buni furnizori ii avem special pentru tine.